TNE Døgn

25 -26. februar

Tre gange i løbet af et skoleår holder vi TNE-døgn, hvor alle (mellem 12 og 15 år), der er nysgerrige på, hvad det vil sige, at være efterskoleelev på TNE, får mulighed for at blive klogere på netop det. Det er et døgn fuld af aktiviteter og lærerige oplevelser – og med masser af fælleskab og nye relationer. Sammen med vores nuværende elever og en stor flok andre nysgerrige unge går vi opdagelse i det personlige lederskab og vores sociale kompetencer, som er kernen i vores fag Unlocking Potential.

Forskning viser, at vores største frygt som mennesker er ikke at være gode nok. Undersøgelser viser også, at vi først udvikler os, når vi træder ud af vores comfortzone. Efterskoledøgnet er balanceret tilrettelagt, således at børnene både udfordres, løftes og har det sjovt med de andre deltagere.

Tilmeld igennem formularen

Udfyld formularen herunder

TNE Døgn 25 - 26. februar

• (xx)xxxxxxxx

TNE-døgnet starter lørdag kl. 12:00 og varer til kl. 13:00 søndag.

Alle gæsteelever får tildelt en TNE-buddy, dvs. en elev som allerede går på efterskolen, så man ikke kommer til at være alene. På efterskoledøgnet vil I også møde skolens lærere og øvrige personale, der er med hele weekenden. Det er gratis at deltage i TNE-døgnet, det kræver blot en tilmelding  her på siden.

Bemærk at efterskoledøgnet er “elektronikfrit” – dvs. uden mobil og computer. Det skaber mest muligt nærvær 🙂

Søndag inviterer vi forældre til kaffe og kage kl. 10:00 samt forældreworkshop kl. 10.30. Efter workshoppen er der fælles afslutning, hvorefter vi byder på frokost.

Vores adresse er Havnevej 11, 7130 Snaptun.