Det du skal vide når du tilmelder dig

Først og fremmest tak for jeres foreløbige interesse for True North Efterskole  i skoleåret 21/22.

Som en del af optagelsen på True North Efterskole bliver I inviteret til møde på TNE. Når tiden er tættere på jeres valgte studiestart, sender vi et link, hvor I booker dato og tid til møde på TNE; præcis som det passer ind hos jer. Mødet på TNE varer ca. 2 timer inkl. rundvisning af nuværende TNE-elever.Til mødet bedes I:

1.   medbringe brev fra eleven. Læs mere i filen “Kære nye elev på True North Efterskole”
2.   udfylde tilmelding til tysk eller fransk
3.   læse ElevhåndbogenSituationen er imidlertid, at vi har venteliste for drenge, hvilket kommer meget bag på os.

Der ligger links til alle materialer på bunden af siden.

På TNE har vi i år oplevet en sand eksplosion af tilmeldinger, hvilket vi selvfølgelig er taknemmelig for. Statens regler er, at betaling = sikring af indskrivning på venteliste. For at sikre en ventelisteplads på TNE 22/23, har vi bedet jer om at indbetale 2.750 kr. – fordi vi som nævnt er forpligtet til at registrere eleverne i den rækkefølge, som de betaler tilmeldingsgebyret. Hvis I fortryder og ikke ønsker at benytte jer af drenge-ventelistepladsen – får I selvfølgelig de 2.750 kr. retur.
Såfremt I vælger at indskrive jer på ventelisten for drenge – modtager I en opdatering hver måned, hvoraf det fremgår, hvor på ventelisten I er. Afslutningsvist vil vi gerne invitere til TNE-efterskoledøgn den 24. – 25. april for potentielle- og kommende elever. Efterskoledøgnet giver en oplevelse af, hvordan det er at være elev på TNE. Efterskoledøgnet er også en mulighed for at møde nogle af de elever, som man måske kommer til at gå på årgang med. I har mulighed for at tilmelde jer på vores hjemmeside; TNE-døgnet er gratis. Vi glæder os til at byde jer velkommen på TNE.