Tak for din tildmed til True North Efterskole

Mange tak for jeres foreløbige interesse for True North Efterskole.

Som en del af optagelsen på True North Efterskole, inviteres I til møde på TNE. Når vi kommer tættere på jeres valgte skoleår, sender vi et link, hvor I booker dato og tid; præcis som det passer ind hos jer. Mødet på TNE varer ca. 2 timer og inkluderer rundvisning af eleverne.

Situationen er imidlertid, at vi har oplevet en sand eksplosion af tilmeldinger, og statens regler er, at vi skal optage eleverne i den rækkefølge som man har betalt indmeldelsesgebyret. Derfor opfordrer vi til at sikre en plads på TNE OG ikke mindst challegnefag – ved at betale indmeldelsesgebyret:

a) Indbetaling af 2.750 kr. på Reg 0757 og konto 3230083915
Husk at skrive årgang, fødselsdato og fornavn på eleven samt challengefag i betalingsoverførslen. Først herefter vil I være sikret optagelse og jeres valgte challengefag.

Hvis der er venteliste til den årgang, som I har betalt indmeldelse til, og I ikke ønsker at benytte jer af pladsen eller ikke kommer ind på TNE – får I selvfølgelig pengene retur.

Frem mod jeres valgte år på TNE, er I meget velkomne til at deltage i de løbende orienteringsmøder, som afholdes på efterskolen i Snaptun. Datoerne fremgår af vores hjemmeside og Facebook. Hertil kommer, at vi holder efterskolernes dag hvert år i september og januar.

Afslutningsvist vil vi gerne invitere til TNE-døgn for potentielle- og kommende elever. Efterskoledøgnet giver en oplevelse af, hvordan det er at være elev på TNE. Efterskoledøgnet er også en mulighed for at møde nogle af de elever, som man måske kommer til at gå på årgang med. I har mulighed for at tilmelde jer på vores hjemmeside; TNE-døgnet er gratis. I tilmelder jeres teenager via vores hjemmeside, hvor I bedes finde ”elev-døgn”.

Endnu engang mange tak for jeres foreløbige interesse – jeg glæder mig til at byde jer velkommen på TNE.

Mange hilsner fra Karen Marie

Vigtige materialer

 

Kære Nye Elev på True North Efterskole

Valg af sprog på True North Efterskole

Elevhåndbog