Events på TNE

Orienteringsaften

21. september

Vi byder velkommen online fra vores “studie” på TNE. Her vil vi lade eleverne fortælle om deres oplevelser og erfaringer med TNE. Vi udvælger undervejs nogle områder, hvor vi forsøger at indfange lidt af stemningen på skolen.

Efterskolernes Dag

25. september

Hvis du er lidt nysgerrig på efterskolelivet og på, hvad det vil sige at være elev på TNE, er det den helt rigtig dag at kigge forbi! Både efterskolens ledelse, lærere og elever er klar til at svare på alle de spørgsmål, I må have.

TNE Døgn

5 -6. november

Tre gange i løbet af et skoleår holder vi TNE-døgn, hvor alle (mellem 12 og 15 år), der er nysgerrige på, hvad det vil sige, at være efterskoleelev på TNE, får mulighed for at blive klogere på netop det.

TNE Døgn

25 -26. februar

Vi byder velkommen

Vi byder velkommen til orienteringsaften om True North Efterskole. I løbet af aftenen vil du møde elever, ansatte og ledelse på skolen og du vil opleve vores faglighed og mærke det fællesskab du kan blive en blive en del af, som elev og forældre på True North Efterskole.

Vi byder velkommen online fra vores “studie” på TNE.
Her vil vi lade eleverne fortælle om deres oplevelser og erfaringer med TNE.