Events på TNE

Efterskolernes Aften

11. januar 2023

Hvis du er lidt nysgerrig på efterskolelivet, og hvad det vil sige at være elev på TNE, er det den helt rigtige mulighed for at kigge forbi. Både efterskolens ledelse, lærere og elever er klar til at svare på alle de spørgsmål, I må have.

TNE Døgn

25. – 26. februar 2023
(FULDT BOOKED)

Tre gange i løbet af et skoleår holder vi TNE-døgn. Her kan alle mellem 12 og 15 år, der er nysgerrige på, hvad det vil sige at være efterskoleelev på TNE, blive klogere på netop det.

Et kig indenfor

Velkommen til True North Efterskole! Til vores forskellige events vil du møde elever, ansatte og ledelse på skolen, der vil give dig et indblik i vores faglighed og det sociale liv, som du kan blive en del af som elev og forældre på TNE.

Nogle events er fysiske, mens andre foregår online fra vores ”studie”. Fælles for arrangementerne er, at vi vil gøre os umage for at indfange lidt af den særlige stemning, der omgiver skolen.