Tak for din tilmelding til True North Efterskole

Mange tak for jeres foreløbige interesse for True North Efterskole

Vi har over de sidste år oplevet en stor interesse for True North Efterskole. Det er fantastisk – men det betyder også, at der kan være venteliste for nogle årgange til at komme på efterskolen.

 

For at sikre en plads eller komme på venteliste til True North Efterskole skal I betale indmeldelsesgebyr på 2.800 kr. på reg. nr. 0757 og konto nr. 3230083915. Ved betaling oplys elevens fulde navn samt årgang(e).

 

Vi optager eleverne i den rækkefølge, som man har betalt indmeldelsesgebyret.

 

Hvis der er venteliste til den årgang, som I har betalt indmeldelse til, vil I ved tilmelding modtage en besked om, hvor I er på ventelisten. Derefter vil I løbende modtage besked fra os med en opdatering på jeres plads på ventelisten.

 

Venteliste og indmeldelsesgebyr

 

  1. a) Såfremt I er på venteliste og springer fra denne; får i 1.800 kr. tilbage
  2. b) Såfremt I får tilbudt en plads og ikke ønsker denne; får I ikke noget retur
  3. c) Hvis jeres teenager står på venteliste, men ikke kommer ind på TNE, får I 1.800 kr. retur

 

Optagelsessamtale på TNE

Som en del af optagelsen på True North Efterskole inviteres I til en samtale på TNE. Når vi kommer tættere på jeres valgte skoleår, sender vi et link, hvor I booker dato og tid; præcis som det passer ind hos jer. Mødet på TNE varer ca. 2 timer og inkluderer rundvisning.

 

Frem mod jeres valgte år på TNE, er I meget velkomne til at deltage i de løbende events, som afholdes på efterskolen i Snaptun eller online. Datoerne fremgår af vores hjemmeside: https://truenorthefterskole.com/og Facebook: https://www.facebook.com/TrueNorthEfterskole/. Hertil kommer, at vi holder Efterskolernes Dag hvert år i september og Efterskolernes Aften i januar.

 

Afslutningsvist vil vi gerne invitere til TNE-døgn for potentielle- og kommende elever. TNE-døgnet er en weekend fuld af aktiviteter og lærerige oplevelser. Sammen med vores nuværende elever og en stor flok andre nysgerrige unge går vi opdagelse i det personlige lederskab og vores sociale kompetencer. TNE-døgnet er en god mulighed for at få en oplevelse af, hvordan det er at være elev på TNE og ikke mindst møde nogle af deelever, som man måske kommer til at gå på årgang med.

I har mulighed for at tilmelde jer på vores hjemmeside: https://tilmelding.truenorthefterskole.com/events/. TNE-døgnet er gratis. 

 

Endnu engang mange tak for jeres foreløbige interesse. Vi glæder os til at byde jer velkommen på TNE.

 

Mange hilsner fra alle os på True North Efterskole <3

Vigtige materialer

 

Elevbrev

Valg af tysk eller fransk på True North Efterskole

Elevhåndbog